Türk Çevrimiçi Oyun Platformu - Counter Strike Global Offensive,Battlefield 3, Call of Duty Modern Warfare 3, Team Fortress 2, Playstation 4

Gönderen Konu: TF2 oyun içi item alınır, Paypal ile ödeme yapılır  (Okunma sayısı 542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buQa

• Soldier
  • *
  • Karma +1/-0
    • Profili Görüntüle

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Earbuds, Key, Gentle Manne's Service Medal, Reclaimed Metal, Refined Metal : ALINIR, PAYPAL ILE ÖDEME YAPILIR
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Earbuds

$26,00 USD
Key

$1,10 USD
Gentle Manne's Service Medal

Fiyat Numaraya göre degisecektir.
Reclaimed Metal

$0,16 USD
Refined Metal

$0,48 USD

BACKPACK
REP THREAD

KnoXviLLe

• Yönetici
  • Colonel
  • Karma +16/-3
    • Profili Görüntüle
Ynt: TF2 oyun içi item alınır, Paypal ile ödeme yapılır
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2012, 20:12:37 »
Merakmdn soruyorum.olurda ben key satmak istersen ilk önce kim adm atacak?ilk item mi yoksa paypal mı?

ProwL*

• Yönetici
  • Corporal 1 Star
  • Karma +7/-5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2012, 20:51:20 »
Middleman var bu işler için

KnoXviLLe

• Yönetici
  • Colonel
  • Karma +16/-3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2012, 21:55:39 »
Middle man kim diyeceğim ama neyse.Uzatmayayım.İyi satışlar demek yeterli sanırım

buQa

• Soldier
  • *
  • Karma +1/-0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2012, 01:58:06 »
ben genelde reputation thread varsa onu baz alarak karar veriyorum (benimki imzamda), eger karsimdaki kisi de benim onceki islerimde bir problem olmadigina ikna olursa benim reputation thread ime bakarak, bir sekilde karar veriyoruz kimin once ne yapacagina. ha anlasamadik aciyoruz stemrep den MM bolumunu listeden ikimizinde uzlastigi birini ekleyip middleman olabilir mi diye soruyoruz.

daha once paypal ile alis yada satisimda hic MM kullanmadim, karsimdakilerle her seferinde kimin once ne yapacagi konusunda anlasabildik ve hic problem yasamadim.

buQa

• Soldier
  • *
  • Karma +1/-0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2012, 02:02:20 »
Merakmdn soruyorum.olurda ben key satmak istersen ilk önce kim adm atacak?ilk item mi yoksa paypal mı?
burada da kisiye ozel bir cevap olacak;
sen almak istesen ben once parayi yatirabilirim cunku daha once eger bir site yoneticisi veya sunucu yoneticisi ile alisveris yaparken ben once davrandim.
hic bir site yoneticisi ne steam hesabini ne kendi sayginligini 3-5 kurus icin risle atmaz.

MoleAntibiyotiq

• AR-GE Uzmanı
  • Yönetici
  • Sergeant Major 2 Stars
  • Karma +119/-3
  • Her Zaman Bir İhtimal Daha Vardır.
    • Profili Görüntüle
    • TurkOGP
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2012, 09:51:12 »
Key İçin 1.10 Bana Çok Düşük Gibi Geldi,Bu Fiyatlardan Satıcı Bulmanın Pekte Kolay Olacağını Düşünmüyorum.
Özellikler Türkler'den,1 Key'e 3 Ref İsteyen Bir Nesil ile Trade Yapıyoruz =)

buQa

• Soldier
  • *
  • Karma +1/-0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2012, 11:00:11 »
Key İçin 1.10 Bana Çok Düşük Gibi Geldi,Bu Fiyatlardan Satıcı Bulmanın Pekte Kolay Olacağını Düşünmüyorum.
Özellikler Türkler'den,1 Key'e 3 Ref İsteyen Bir Nesil ile Trade Yapıyoruz =)

yabancilarda 1,25 , 1,20 ye kadar indi fiyatlar, bir de hersey buds fiyatina endekslendi. adamlar 1 buds i 25-26 key e veriyor ben burada 1,1 e alirsam 28,6 dolar gibi birsey oduyorum aslinda buds a. bizimkilerde zaten 50 liraya satiyor yani kafakafaya geliyor herkesin mutlu olabilecegi bir fiyat.

1 key e 3 ref isteyip alabilen eger bana ref satarsa cok daha kara gecektir ama 3 ref veren olur mu orasini bilemem.