Türk Çevrimiçi Oyun Platformu - Counter Strike Global Offensive,Battlefield 3, Call of Duty Modern Warfare 3, Team Fortress 2, Playstation 4

Gönderen Konu: Premium oldum hiçbir şey düşmüyor :(  (Okunma sayısı 472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcvunit

• Soldier
  • *
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
Premium oldum hiçbir şey düşmüyor :(
« : 06 Şubat 2012, 17:31:10 »

Arkadaşlar önce herkese merhaba ben birkaç ay önce arkadaşın yardımıyla premium oldum ama olmaz olaydım. Premium olduğumdan beri haftada "EN FAZLA" 5 item düşüyor gerçekten. Premium olmadan önce her gün item düşerdi ama pre olduktan sonra yalnızca 1 günde item düşüyor daha sonra hafta boyu hiç item düşmüyor  :(  İtemlerden de hiç şapka düşmüyor 2-3 ay oldu pre olalı hiç adam gibi item düşmüyor ,şu ana kadar hiç şapka düşmedi ve düşmeyeceğe benziyor  :)  Bu sadece ben de mi böyle yoksa başkalarının da başına geldi mi?

HoLyZz!

• Editör
  • Yönetici
  • Colonel
  • Karma +29/-1
  • Adam Mütercim Beyler Dağılın!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Premium oldum hiçbir şey düşmüyor :(
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2012, 22:32:53 »
Şapka zaten düşmez. Şapka sadece Başarım kazanılarak düşer.
Itemler ne kadar fazla oynarsanız o kadar item düşer mantığıyla düşmesine rağmen şans faktörüne de bağlı.
HARİTA TASARIMCISI

MoleAntibiyotiq

• AR-GE Uzmanı
  • Yönetici
  • Sergeant Major 2 Stars
  • Karma +119/-3
  • Her Zaman Bir İhtimal Daha Vardır.
    • Profili Görüntüle
    • TurkOGP
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2012, 09:39:45 »
Öncelikle Merhaba mcvunit ;

TF2'de İtem Düşme Oranı Haftada En az 3,4 En Fazla 13,14 Tanedir.
1 Haftada 4 Tanede İtem Düşebilir 14 Tanede İtem Düşebilir O Senin Şansına Bağlı.
İtem Düşme Olayının Premium İle Alakası Yok.Hatta Şapka'lar Sadece Premium Kullanıcılara Düşer.
İtem Düşermiş Gibi Şapka Düşme Olasılıgı Çok Düşüktür,Kendi Adıma Söylüyorum Benin TF2'yi Oynama Sürem 364 Saat ve Bu Süre İçerisinde Bana 2 Adet No-Trade Olmayan Şapka Düştü ve Ben Kendimi Şanslı Sayıyorum Neden Nersen 600 Saat Oynayıpta 1 Tane Şapka Düşen Kişiler Var.

Umarım Bu Açıklama Senin İçin Yeterli Olmuştur.

MADURGA

• Yönetici
  • Private First Class 1 Star
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
    • TurkOGP
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2012, 19:59:58 »
Premıum olduktan sonra daha fazla ıtem düşüyor genelikle  mesela 1 günde 3 item gibi.
İletişim;turkogp-madurga@hotmail.com

Kalem aklın dilidir.

acusa

• Soldier
  • *
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2012, 15:36:41 »
o senin şansına bağlı bir şey

DoMciK

• Soldier
  • *
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2012, 14:32:00 »
bu Şanstan ziyade oyun içi bir sistem dir tf2wiki page indeki item drop sistemi okumanızı öneririm ingilizceniz iyiyse ama bir de şöyle bir gerçek var tabii uzun süre oynayanlar bilirler:
free iken azda item düşse örneğin hafta da 3 yada 5 kaliteli itemler düşerdi örneğin name tag,boyalar premium hesablara oranlar daha fazla düşer ve bu oyuncuları premium olmaya yönlendiren bir sistemdir (premium olsam daha neler düşücek acaba sorusu bizi buna yönlendirir) ve ittire kaktıra bir şekilde premium oluruz peki ya sonra ilk premium olduğunuz haftaki item drop unuzu doldurduysanız item düşmez normaldir ,gelecek hafta (droplar perşembe günü yenilenir ve 8 saat oyunu oynadığınızda tüm dropları tamamlamış olursunuz daha fazla oynamanız o haftanın dropunu etkilemez) biraz silah ve bir ihtimal yeni pre. olduğunuzdan 1 adet şapka şimdi işin bu kısmını geçtik birde şöyle bir olay var oyuncu 1 ay boyunca ister günde 1 saat oynasın ister 15 saat oynasın her ay bir şapka düşüremez hatta 2-3 ay da bile düşmeyebilir birde bunu deneyin bakalım 1 ay oyuna girmeyin sonra girin ve oynayın bakın nasıl düşüyor şapka veya daha nadir eşyalar kendim yan hesaplarımlada defalarca denedim sistem bu şekilde işliyor inkar edende yoktur sanırım bknz.Tf2wiki
İyi Forumlar 8)