-Selamın Aleyküm,kolay gelsin,ben adminlik başvurusu yapmak istiyorum Team Fortress 2 için;
Neden admin olmak istiyorsunuz ? : Daha önceden cod4 te uzun süre adminlik yaptım,bu işi seviyorum ve insanlarla iyi net iletişim kurabildiğimi düşünüyorum,görevin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgim var.Amacım güzel,hep beraber uyum içerisinde oyun oynamak,oyunda düzen sağlamak.
Forumda açtığınız konu sayısı:Forumda daha önceden konu açmışlığım yok.
Oynadığınız Klanlar:Cod4 ten Cih clanında,Exp clanında ve AntiPro clanlarında yer aldım.TF de hiç klanım olmadı,inşallah sizinle...
Sunucular hakkındaki düşünceleriniz:Sunucularınız çok iyi,adminlerin bizlerle olan ilişkileri,sorunsuz lagsız gayet iyiler.
Forum ve sunuculara ne gibi faydanız olabilirdi:Forumdaki arkadaşlarıma elimden geldikçe yardımcı olurum,sorunlarıyla ilgilenirim,resimli açıklamalarda bulunurum,elimden geldiğince onlara yardım etmeye çalışırım.
Kendiniz hakkında kısa özgeçmiş:Bursa'da doğdum nilüferde yaşıyorum,adım salim onur,şu anda lise okumaktayım.
İsim,soy isim:Salim Onur ŞahinNereden:
BursaDoğum tarihi:
03.03.1997Steam Account:
salimonur1Referans:
-Not:Kuralları okudum maalesef 18 yaşında değilim ama size katılmak istiyorum,imkanım olursa yetkili biriyle konuşmak isterim.Görüşmek Üzere...